SMEDEJERNS-DESIGN.DK

Hvis du har spørgsmål om hvad vi kan tilbyde dig, som vil fremme sikkerheden og spare dig en masse tid og penge, Vi har blandt andet, produkter i smedejern til indhegning af din ejendom ,om det er dit private hus eller virksomhed så finder vi løsningen. I dagens Danmark er det desværre nødvendigt at værne om sikkerheden for sine børn familie og medarbejdere. Derfor tilbyder vi dig også automatiske låse systemer, til vores porte, låger og døre.

Spar tid og penge

Når vi taler om at spare tid og penge, er det her vedligeholdelsen vi taler om. Vores smedejerns produkter fremstår galvaniseret og malet, så det beholder sit flotte udseende i mange år fremover, i stedet for at skulle male hegn eller port hvert år eller reparere løse brædder.

 

På denne side finder du vej til vores værktøj, så vi kan hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål. Hvis du efter at have læst vores tekst på denne side, stadig er i tvivl eller ikke finder svar på dine spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage for at ringe eller sende os en e mail

Hvis du  har  spørgsmål , som for eksempel :

  • hvordan  foretager jeg en omtrentlig opmåling
  • hvordan du vælger jeg den rigtige form for behandling og finish
  • hvilken farve vil være den bedste, det sted jeg ønsker mit produkt
  • hvilken slags automatik  har jeg behov for, til min port eller låge
  • skal jeg prøve at montere mit produkt selv
  • kan jeg designe min egen port og låge

Klik nedenunder i links ,  fra vores teknisk informations database , for at finde svar.

 

Forskellige former af behandling - galvanisering , maling og patinering

Automatik  – overjordisk , underjordisk eller skjult i stolpe 

Nem opmåling - 3 simple måder at få en udregning på indenfor  48 timer  !

 

 

KONTAKT :

 

Vi er lukket for ferie !!!

Kun email !

 

telefon :  91 41 00 ** 

email    :  salg@smedejerns-design.dk

Op