Smedejernslåge, hegn og porte priser

Vi byder dig velkommen til vores tilbud på hegn, låge og porte priser.

Du finder her vores traditionelle design og forslag til smedejerns produkter. Vi kan smede dem til dig med dit eget valg af smedejerns udsmykning og efter mål.

Vores produkter er lavet af massiv jern og dekorative elementer. Alle vores produkter er galvaniseret og malet med polyvinyl eller pulver maling og med 200 forskellige farver at vælge imellem. Porte og låger kan tilbydes automatisk åbning og styring med infrarød fjernbetjening.

 

Selvom du ændrer på designet af dine låger og porte Priser vil næsten være det samme.

Først og fremmest er vi producenter af smedejerns elementer. Men vi driver ikke en industrialiseret produktion og vi ligger ikke inde med hundrede vis af færdige produkter, men vi har hundrede vis af dekorative elementer der venter på din opfindsomhed og smag.

Vi sælger ikke færdig lavede produkter. Vi producerer / smeder porte, låger og hegn moduler specielt til dig som vores kunde. Udførelsen af din ordre begynder med en ide. Din ide.

Selvfølgelig kan du bruge et af vores forslag til mønster fra galleriet i uforandret design. Men hvis der er noget der generer dig omkring udseendet f.eks. nogle af elementerne såsom dekoration eller form, hold dig endelig ikke tilbage for at ændre på dette, tilpas produktet så det passer til dig. Så længe forandringerne ikke vil påføre vores medarbejdere meget mere arbejde og så længe antallet af elementer – beslag og svejsninger ikke fordobles på hegn og porte. “Priser vil ikke forandre sig meget”.  Men vil dog stige lidt, for udskiftning af elementer eller for flere påførte dekorationer og lidt for ekstra smede arbejde.

 

Bestil unikke smedejernsporte, låger og hegn. Katalog af løsdele.

Vælg din behandling. Find din farve eller dekorative smedejerns element.

Billige hegn, låge og porte priser.

Prøv at tage et kig på vores standard lav pris af smedejernshegn og porte.

 

Op