Altan Balkon

Mange forskellige mønstre og faconer, syntes du din altan balkon er ved at se gammel ud, overvejer du en udskiftning ? Vi har billeder fra hele verden kig i galleriet og fortæl os dit valg og vi vil gøre alt for at hjælpe dig. Vores altan balkon er selvfølgelig varm galvaniseret (zink) og malet efter ønske.

 

Altaner i stål / smedejern.

Vi kan smede altan gelænder eller hele balkoner i galvaniseret stål og få det til at passe til udseendet på din bygning, også hvis du allerede har et smedejerns element, kan vi få det resterende tilpasset efter det nuværende.

Hvordan skal din smedejerns Altan-Balkon se ud ?

Savner du noget afspærring foran dine franske døre, måske du skulle overveje en balkon, prøv at kigge på vores store udvalg, der er helt sikkert noget der vil falde i din smag og hvis ikke, fortæl os dine ønsker og vi vil sammen med dig forsøge at løse dem. Aktiver din fantasi og brug billeder fra galleriet. Har du fundet noget interessant – skriv dets nummer ned og Spørg om prisen.

Altan Pris.

Hvis du allerede fundet din altan inspiration eller valgt dit produkt  tøv ikke, send os dine mål og valg,og vi vil udregne en pris til dig. Vi har også mulighed for en billig altan i galvaniseret stål i et mere enkelt design.

 

Kig også efter mønster i galleri fra indendørs gelænder

Galleri indendørs rækværk.

 

Husk !

Baseret på mønster fra billederne, kan vi smede andre elementer i samme stil, fx døre, hegn eller balustrade . Tilføj nogle korte oplysninger i dit spørgsmåls formular, og få mere at vide om prisen.

 

Op