Rækværk og balustrader i smedejern:

Har du brug for trappe gelændere eller smedejerns rækværk, måske du har nogle trapper udendørs eller indendørs og har behov for noget at støtte dig til i form af rækværk / balustrade ? Eller mangler noget der kan være med til at sætte særpræg på dit hjem og samtidig beskytte dine børn, dig selv og dem der færdes i dit hjem. Vi kan udføre de mere kunstneriske, romantiske, enkle rækværk. Vi laver dem på bestilling og efter special mål, om det er til din  balkon trappe og din terrasse.

 

Galvaniseret rækværk og balustrade. Indendørs gelænder til trappe.

Vi producerer afskærmning til din hems eller trappe i mange forskellige mønstre. Kan kombineres med træ håndlister eller udskåret træ eks. piedestaler. Vi leverer til mange formål f.eks. afskærmning til private hjem, offentlige og private virksomheder.

Udendørs trappegelænder og terrasse rækværk. Altan rækværk.

Vi smeder også rækværk til terrasse og til dit indgangs parti med eller uden overdækning samt til din altan og balkon. Vi producerer også gelændere og rækværk til dine udendørs trapper, som vi også kan udforme for dig i smedejern / stål.

Smedejerns rækværk f.eks. med glas eller træ. I den  højde og længde du har behov for.

Specielle mål  5 -10- eller 50 meter + – cm, alt kan lade sig gøre, så ingen grund til at ærgre sig. Vi kan tilbyde træ eller glas fyld eller andet materiale. Vi producerer dem efter dine ønsker. Romantisk, fantasifuldt, klassisk, moderne, kurvet, lige, hos os kan du få hjælp til at vælge dit design, eller får hjælp til at gøre din ide til virkelighed, kun fantasien sætte grænser. Vores rækværk er varm galvaniseret (zink) og kan males med polyvinyl maling eller pulver males. Vi har 200 forskellige farver at vælge mellem, så hvis du har en ide om at sætte farve på dit hjem kan dette også lade sig gøre. Så har du overvejet dette ?  Kan farver vælges fra paletten / farvekortet.

Aktiver din fantasi og brug billeder fra galleriet. Har du fundet noget interessant – skriv dets nummer ned og Spørg om prisen.

 

Vælg imellem mange farver eller patinering.

Rækværk vælg dit endelige resultat.

 

Husk !

Baseret på mønster fra billederne, kan vi smede andre elementer i samme stil, fx døre, hegn eller smedejernsporte. Tilføj nogle korte oplysninger i dit spørgsmåls formular, og få mere at vide om prisen.

 

Op