Vigtige tekniske oplysninger. Smedejern

Her finder du oplysninger du kan få brug for til din bestilling af smedejern . Hvis du har nogle spørgsmål omkring  nogle af vores nedenstående ting, tryk på vores billede af emnet og lad os guide dig igennem. F.eks kunne du godt tænke dig et af vores gelændere i smedejern, men tænker,det bliver måske for kedeligt til dit hus, da du gerne vil sætte lidt spræl på farverne, kan dette lade sig gøre ? Tryk på vælg en behandling og se dine muligheder, dernæst kan du eksempelvis trykke på  paletten og få 200 forskellige farver at vælge imellem. Så får du muligheden for at sætte dit eget præg på designet.

 

Oplysning omkring smedejern og design port.

Vi kan tilbyde dig, at smede efter dit eget design, eller hjælpe dig med din ide til produkt i vores høj kvalitets smedejern, om det er port, låge, hegn eller gelænder, intet er umuligt. Vi står klar til at hjælpe dig. Vi giver dig også mulighed for et hegn, dør eller port laser skåret med med mønster eller skabeloner, måske du kunne tænke dig et produkt i smedejern, som andre ikke har ? måske et hegn,dør med glas og smedejerns dekoration.

Vi kan også lave en port eller hegn med materialer såsom – sten – træ – polyrattan –  bambus –  pil –  glas eller kunstigt vedligeholdelsesfri træ. Kun din fantasi sætter begrænsninger.

 

Læs alle de vigtige oplysninger forbundet med din bestilling i smedejern.

Det samme gør sig gældende, omkring spørgsmål om priserne på vores produkter. Gør det det meget dyrere hvis jeg kunne tænke mig flere udsmykninger på mit smedejern. Eller hegn, låge og port i samme design måske du allerede har valgt projekt, eller mønster i smedejern og du gerne vil kende prisen på produktet så tryk på – spørg om pris.

 

 

 

Fik du ingen svar ? Vent ikke, ring eller skriv til os

 

Op